Lediga lägenheter Borås

Just nu hittar du 10 hyresvärdar med 54 lediga lägenheter i Borås.

Förstahandskontrakt på lägenhet i Borås inom 1 månad


Borås karta Vi anser oss vara den heltäckande guiden till hur man hittar bostad i Borås. Vi har tagit fram kontaktuppgifter till Borås 10 största hyresvärdar som just nu tillsammans har hela 54 lediga lägenheter i Borås.

Borås är idag en populär och snabbt växande stad som lockar många ungdomar och studenter till högskolan. Vet man inte hur man skall söka bostad kan det vara svårt att stå sig i konkurrensen mot de tusentals studenter som inför varje termin söker lediga lägenheter.

För att hjälpa dig att hitta lägenhet i Borås har vi därför tagit fram följande lista på samtliga hyresvärdar i Borås som just nu har lediga lägenheter. Om du ansöker om bostad hos samtliga dessa hyresvärdar beräknar vi din väntetid till att bli erbjuden ett förstahandskontrakt till 1 månad.

AB Bostäder i Borås
Största hyresvärden i Borås med just nu 9 lediga lägenheter för dig som söket bostad! Du kan anmäla ditt intresse för lediga lägenheter direkt på deras hemsida där du även kan göra en intresseanmälan för de 100 nya lägenheter som man just nu bygger i Borås.


Akelius Fastigheter
Sveriges största privata hyresvärd och en stark aktör på hyresmarknaden i Borås. Just nu söker Akelius 5 nya hyresgäster till lägenheter i Borås. Man har 2 lediga lägenheter med 2 rum och kök och 2 lediga lägenheter med 3 rum och kök.


CA Fastigheter
Privat hyresvärd med stark förankring i Borås. Du som söker bostad i Borås lämnar intresseanmälan för hyresrätt direkt på CA Fastigheters hemsida. När lediga lägenheter dyker upp tar denna hyresvärd kontakt med dig om du uppfyller deras boendeprofil.


Kanico Bostäder
Den lilla hyresvärden i Borås som verkligen bryr sig om sina hyresgäster. I Borås har denna fastighetsägare endast 35 lägenheter men genom att ta direktkontakt med bolaget via telefon kan du snabbt höra efter om det finns några inflyttningsklar lägenhet.


Larssons Fastigheter
Expanderande privat hyresvärd i Borås som just nu i sitt bestånd har över 20 bostadsfastigheter och ett par hundra hyreslägenheter. Just nu har denna hyresvärd en lediga hyresrätt med 1 rum och kök i Borås på sin hemsida.


Olofssons Fastigheter
Eventuella lediga lägenheter publiceras varje vecka på Olofssons Fastigheters hemsida. Denna hyresvärd förvaltar idag 100 hyreslägenheter i Borås i storlek från 1 RoK upp till 5 RoK.


Ullsaxen
Ullsaxen är en stor hyresägare i Västra Götaland och har bostadsfastigheter på 15 gatuadresser i Borås och förvaltar sammanlagt flera hundra lägenheter i Borås. Lediga lägenheter publiceras direkt på deras hemsida.


Weland Fastigheter
Fastighetsägare som hyr ut både studentlägenheter och vanliga hyreslägenheter i Borås endast 1.5 km från centralstationen. Lediga lägenheter läggs upp direkt på hemsidan.


Willhem Fastigheter
En av de största hyresvärdarna i Borås som just nu har hela 5 lediga lägenheter i Borås. Du som söker ledig lägenhet kan just nu välja mellan 3 st 1or, 1 st 3:a och 1 st 4:a. Willhem Fastigheter är an av Sveriges största hyresvärdar med över 10 000 lägenheter i det egna beståndet.


Västerstaden
Västerstaden är en viktig privat hyresvärd i Borås som vid vår senaste kontroll hade 4 lediga lägenheter i Borås. Av dessa lägenheter var 3 stycken ettor och 1 var en fyrarumslägenhet. Du anmäler ditt intresse för lediga lägenheter direkt på Västerstadens hemsida.