Lediga lägenheter Norrköping

Just nu hittar du 7 hyresvärdar med 71 lediga lägenheter i Norrköping.

Genomsnittlig väntetid för förstahandskontrakt: inom 1 månad


Norrköping stad Norrköping är en av de städer i Sverige som det är enkelt att få lägenhet i. Medan du i många andra städer kan behöva stå i bostadskö i flera år kan du ofta hitta en bostad i Norrköping med kort varsel.

I vårt register finns 7 hyresvärdar i Norrköping som just nu har 71 lediga lägenheter. Det innebär att du som bostadssökande kan välja och vraka bland hyresvärdar och lägenheter istället för att hyresvärden väljer och sorterar bland de bostadssökande.


En ledig lägenhet kan ofta ha flera bostadssökande som anmäler sitt intresse för lägenhet. Om du söker ett par lägenhet hos en eller två hyresvärdar är det därför inte alltid säkert att du blir erbjuden visning. Använder du vår lista, med 71 lediga lägenheter hos 7 hyresvärdar, ökar du maximalt dina chanser till att bli erbjuden en egen lägenhet. Vår beräknade väntetid på 1 månad för att erhålla förstahandskontrakt bygger på att du ansöker om bostad hos samtliga dessa hyresvärdar.


Berg Fastigheter
Berg & Co Fastighetsförvaltning är en privat hyresvärd i Norrköping som vid vår senaste kontroll hade 3 lediga lägenheter i Norrköping: 1 etta och 2 treor. Berg Fastigheter har 6 stora bostadsfastigheter i Norrköping som alla rymmer ett omfattande utbud av hyreslägenheter.


Harmén Fastigheter
I Norrköping har hyresvärden Harmén Fastigheter 250 hyreslägenheter. Vid vår senaste uppdatering fanns 2 lediga lägenheter hos Harmén Fastigheter. Lägenheterna hos Harmén är i regel moderna och håller god standard.


Henry Ståhl Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag och en av de största hyresvärdarna i Norrköping med cirka 2 000 lägenheter på orten. Som bostadssökande lönar det sig nästan alltid att anmäla sitt intresse för bostad bostad hos Henry Ståhl Fastighter. Just nu ligger 5 av dessa lägenheter ute som lediga.


Hyresbostäder i Norrköping
Med över 10 000 lägenheter i det egna beståndet, varav just nu 25 är registrerade som lediga bostäder, är Hyresbostäder i Norrköping den absolut största hyresvärden på orten. Hyresbostäder har även ett brett utbud av studentbostäder. Bolaget ägs av Norrköpings kommun och är ett allmännyttigt fastighetsbolag.


Lundströms
Lundströms är en privat fastighetsägare i Noprrköping med ett dussintal bostadsfastigheter i staden. Du som söker bostad kan lämna en intresseanmälan för lägenhet direkt på deras hemsida där det även finns en aktuell förteckning över lediga lägenheter i Norrköping.


Magnussons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag i Norrköping med strax under 200 hyresrätter. På Magnussons hemsida kan de en lista över bolagets lediga lägenheter och även skicka en allmän intresseanmälan för bostad på orten.


Magnentus
Hyresvärd med några av de mest attraktiva hyreslägenheter i Norrköping. Magnentus har fastighet på bästa lägen i Norrköping i vackra byggnader. Söktrycket på lediga lägenheter hos Magnentus är högt, men kan du få bostad här stannar du statistiskt sett flera år.