Lediga lägenheter Malmö

Just nu hittar du 8 hyresvärdar med 28 lediga lägenheter i Malmö.

Väntetid för förstahandskontrakt i Malmö: 1 till 3 månader


Stora torget i Malmö Söker du bostad i Malmö? Just nu finns det 28 lediga hyreslägenheter hos stadens 8 största hyresvärdar.
    Vi kontrollerar regelbundet utbudet av hyresrätter i Malmö och sammanställer denna information till dig som söker bostad.
    Genom oss når du enkelt och snabbt de hyresvärdar i Malmö som du kan anmäla intresse för lediga bostäder hos.
    I listan nedan kan du läsa mer om de hyresvärdar som just nu har lediga lägenheter eller som tar emot bostadsansökningar.
   Ansöker du om bostad hos samtliga dessa hyresvärdar beräknar vi din väntetid för ett förstahandskontrakt i Malmö till mellan 1 och 3 månader.


Akelius Fastigheter
Akelius är den enda hyresvärden i Malmö som erbjuder sina bostadssökande möjlighet till förtur till lediga lägenheter. Vid vår senaste kontroll sökte Akelius 9 nya hyresgäster till Malmö. Alla som öppnar ett sparkonto hos Akelius får automatiskt förtur till Akelius lediga lägenheter i Malmö.


Brorman Fastigheter
Brorman Fastigheter är en privat hyresvärd med ett stort lägenhetsutbud på flera centrala adresser i Malmö. Får Brorman Fastigheter in en ledig lägenhet publiceras denna direkt på deras hemsida som ansökningsbar.


Contentus
Familjeägt bostadsbolag i Malmö med ett medelstort utbud av hyreslägenheter. Just nu bygger bolaget mer än 100 hyreslägenheter i Malmö vilket innebär att man de kommande åren kommer att behöva ett stort antal nya hyresgäster.


Haga Gruppen
Haga Gruppen har ett stort utbud av bostadsfastigheter i centrala Malmö på attraktiva adresser med utblick över sundet. Du som söker bostad kan lämna en intresseanmälan för lägenhet direkt på hemsidan.


Heimstaden
I Malmö har fastighetsägaren Heimstaden ett stort utbud av hyresrätter. Heimstaden är en av de största privata hyresvärdarna i Malmö. Vid vår senaste kontroll hade Heimstaden 3 lediga hyreslägenheter.


Karyd Fastigheter
Karyd Fastigheter kan erbjuda dig som hyresgäst uthyrning av såväl bostäder som kontor i Malmö. Vad gäller lägenheter förvaltar man ett stort utbud av hyresrätter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Är du intresserad av lägenhet kan du lämna en bostadsansökan över nätet.


MP Byggnads
I Malmö äger den privata hyresvärden MP Byggnads 9 stora bostadsfastigheter med ett stort antal lägenheter i varje fastighet. Denna fastighetsägare hyr även ut ett stort antal parkeringsplatser och du behöver inte vara hyresgäst hos MP Byggnads för att hyra en p-plats.


MKB Fastighet
Med ett fastighetsbestånd som omfattar 22 500 hyresrätter är MKB Malmös utan tvekan största hyresvärd. MKB ägs av Malmö kommun och är ett allmännyttigt fastighetsbolag. Vid vår senaste uppdatering hade MKB hela 16 lediga lägenheter.