Lediga lägenheter Stockholm

Just nu hittar du 9 hyresvärdar med egen förmedling av lägenheter i Stockholm.

Beräknad väntetid för förstahandskontrakt: 2 till 4 månader


stockholm stad De flesta som söker bostad i Stockholm registrerar sig hos Stockholms stads bostadsförmedling och står där troget och väntar på bostad i flera år.

Den som endast söker bostad via bostadsförmedlingen missar dock alla hyresvärdar i Stockholm med egen förmedling av lägenheter. Det finns inget krav att man som hyresvärd i Stockholm skall vara ansluten till bostadsförmedlingen.

Flera av de stora hyresvärdarna i Stockholm ansvarar själva för förmedling av sina lediga lägenheter. Vi har tagit fram en lista över alla de större hyresvärdar som du kan hitta lediga bostäder hos.

Om du använder dig av vår lista med 9 hyresvärdar i Stockholm med egen förmedling av lägenheter samt registrerar dig hos Stockholms stads bostadsförmedling maximerar du dina chanser för erbjudande om förstahandskontrakt på lägenhet i Stockholm.

Söker du regelbundet och skickar ansökningar till samtliga dessa hyresvärdar uppskattar vi din väntetid för att få hyra lägenhet med förstahandskontrakt i Stockholmsområdet till mellan 2 till 4 månader.


Akelius Fastigheter
I Storstockholm har Akelius just nu flera lediga lägenheter. Akelius har ett stort bostadsbestånd i Brandbergen, Salem, Södertälje och Täby. Akelius förmedlar självständigt sina lägenheter och dessa bostäder går sålunda endast att ansöka hos Akelius och inte via Bostad Stockholm.


Alliance Fastigheter
Alliance är en privat hyresvärd i Stockholm med 183 lägenheter i det egna beståndet. Lägenheterna ligger i Nacka, Stockholms Stad och Vallentuna. Eventuella lediga lägenheter ansökar du direkt om över Alliance hemsida.


Botrygg
Botrygg har moderna bostadsfastigheter på attraktiva adresser i Stockholm. Idag har man lägenheter bland annat i Hammarby Sjöstad, Henriksdalshamnen och Hornbergs Strand. De kommande åren planerar Botrygg att bygga hundratals lägenheter i Stockholm.


BT Bygg
BT Bygg har ett par bostadsfastigheter i Spånga, hyreslägenheterna ligger i närhet av Spånga station som snabbt tar dig med tåg in till centrala Stockholm. Eventuella lediga lägenheter publiceras och ansöks om via BT Byggs hemsida.


Einar Mattsson
En av de största privata hyresvärdarna i Stockholm med över 5 000 lägenheter i det egna beståndet. Vid vår senaste kontroll hade bolaget 5 lediga lägenheter i Stockholm. Du ansöker om bostad hos Einar Mattsson direkt via nätet.


Förvaltaren
Förvaltaren äger och hyr ut lägenheter i Sundbyberg med utmärkta tunnelbanekommunikationer in till Stockholm City. Totalt har bolaget 7 900 hyreslägenheter. för att söka bostad behöver du registrera dig som lägenhetssökande hos Förvaltaren.


HSB
HSB är en av Sveriges största fastighetsorganisationer och har därigenom ett stort utbud av hyreslägenheter i Stockholm. Medlemmar i HSB har alltid förtur till hyresrätter jämfört icke-medlemmar.


Sollentunahem
Sollentuna är en populär stadsdel i norra Stockholm och här förvaltar Sollentunahem 6 000 hyreslägenheter. För att söka bostad behöver du registrera dig hos Sollentunahem. När det finns lediga lägenheter förmedlas dessa till sökande med flest köpoäng.