Lediga lägenheter Umeå

Just nu hittar du 9 hyresvärdar med 30 lediga lägenheter i Umeå.

Via oss hittar du alla lediga lägenheter i Umeå. Vi kontrollerar regelbundet antalet lediga lägenheter hos Umeås största hyresvärdar och sammanställer all den information till dig som söker bostad.

Idag har vi listat 9 av de största hyresvärdarna i Umeå. Syftet är att underlätta för dig som söker bostad att så snabbt som möjligt bli erbjuden bostad.

Hemligheten bakom att snabbt bli erbjuden lägenhetsvisning är att som bostadssökande ta kontakt med så många hyresvärdar som möjligt och anmäla sitt intresse för lägenheter.

Nedan hittar du alla de hyresvärdar i Umeå som regelbundet söker nya hyresgäster och där dina chanser att bli erbjuden bostad är relativt goda:


Akelius Fastigheter
Akelius Fastigheter är den enda hyresvärden i Umeå som erbjuder sina bostadssökande förtur till lediga lägenheter. I Umeå har Akelius 814 lägenheter fördelat på 37 fastigheter. Akelius ger alla sina sparkunder automatisk förtursrätt till lediga lägenheter.


Balticgruppen
Vid vår senaste kontroll hade Balticgruppen 3 lediga lägenheter i Umeå. Balticgruppen är en privat hyresvärd som grundades 1987 och som fokuserar uteslutande på fastigheter i Umeå. Bolaget förvaltar en blandning av studentbostäder och vanliga hyreslägenheter.


Bostaden Umeå
Med 15 000 lägenheter är Bostaden Umeå den utan tvekan största hyresvärden i Umeå. Bostaden Umeå ägs av Umeå kommun och är ett allmännyttigt fastighetsbolag för invånarna i kommunen. Just nu har denna hyresvärd 16 lediga lägenheter och 7 lediga studentbostäder.


Franklin Fastigheter
Franklin Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag med anor sedan sent 50-tal. Idag har man ett 20-tal fastigheter i Umeå. Söker du bostad kan du via deras hemsida skicka en allmän intresseanmälan för lägenhet i Umeå.


Lerstenen
Lerstenen är en av de största privata hyresvärdarna i Umeå med ett fastighetsbestånd som totalt uppgår till 1 900 lägenheter. Vid vår senaste kontroll hade Lerstenen 2 lediga bostäder i Umeå. Ansökningar om bostad görs via deras hemsida.


Mofab
I Umeå har den privata hyresvärden Mofab 15 bostadfastigheter i centrala delar av staden. Varje fastighet innehåller ett större antal hyreslägenheter. Om Mofab söker efter nya hyresgäster anslår företaget detta på sin hemsida där man även presenterar eventuella lediga hyreslägenheter.


Norrporten
Norrporten är en privat hyresvärd med fokus på norra Sverige. I Umeå förvaltar företaget en fastighetsportfölj med inriktning mot butik- och kontorslokaler, men mar har också ett mindre utbud av lägenheter. Du ansöker om bostad genom att skicka en elektronisk intresseanmälan.


Umehem
Centralt i Umeå förvaltar Umehem 260 hyreslägenheter och därtill ett stort utbud av kontorslokaler. Intresseanmälan för bostad lämnas enklast direkt på Umehems hemsida där du kan specificera vilken lägenhetsstorlek du söker.