Lediga lägenheter Västerås

Just nu hittar du 7 hyresvärdar med 30 lediga lägenheter i Västerås.


Västerås domkyrka
Vi har tagit fram ett register över de största hyresvärdarna i Västerås. Syftet med registret är att du som söker bostad i Västerås snabbt skall kunna se vilka hyresvärdar som har lediga lägenheter.

Vid vår senaste kontroll hade dessa fastighetsägare hela 30 lediga hyreslägenheter i Västerås. Det innebär att om du söker bostad via oss ökar du din chans att bli erbjuden ett lägenhetskontrakt betydligt.

Via oss kan du enkelt komma i kontakt med Västerås alla större hyresvärdar och direkt ansöka om lägenhet hos dem.

Just nu listar vi utbudet av lediga lägenheter hos de 7 största hyresvärdarna i Västerås.Akelius Fastigheter
I Västerås har den privata hyresvärden Akelius Fastigheter över 1 200 lägenheter. Ett tips för dig som vill öka dina chanser att bli erbjuden bostad är att registrera ett sparkonto hos Akelius, då får du automatiskt förtur till Akelius alla lediga lägenheter i Västerås.


Aroseken
Aroseken erbjuder ett brett utbud av lägenheter i Västerås: allt från bostäder belägna mitt i stadskärnan till lägenheter med närhet till grönområden och natur. Är du intresserad av lägenhet registrerar du dig som bostadssökande hos Aroseken.


Bostjärnan
Familjeägt bostadsföretag och en av de större privata hyresvärdarna i Västerås. Totalt har denna hyresvärd 1 500 bostadslägenheter. I Västerås förvaltar man bostadsfastigheter framförallt i två stadsdelar: Gideonsberg och Stohagen. Bostjärnan tar emot ansökningar om bostad på sin hemsida.


Kvarnvreten
Bostadsbolag med fokus på centrala Västerås. Totalt förvaltar man 20 bostadsfastigheter på attraktiva adresser i Västerås med totalt 680 hyreslägenheter. Du lämnar intresseanmälan för lägenhet direkt på Kvarnvretens hemsida.


Masmästaren
Masmästaren är, som namnet låter anspegla, en hyresvärd med bas i Dalarna. På senare år har man dock expanderat företaget och har idag 200 lägenheter i Västerås. Vid vår senaste uppdatering sökte Masmästaren en ny hyresgäst till en ledig 2a i Västerås.


Mimer
Mimer är Västerås största hyresvärd. Bolaget ägs av Västerås stad och förvaltar 11 000 lägenheter med över 20 000 hyresgäster. Vid vår senaste kontroll hade Mimer 25 lediga lägenheter, söker du bostad bör du därför alltid ta kontakt med Mimer.