Lediga lägenheter Helsingborg

Just nu hittar du 10 hyresvärdar med 59 lediga lägenheter i Helsingborg.


Helsingborg stad Vår målsättning är att vara den enda guiden till bostadsmarknaden i Helsingborg som du kommer behöva använda.

I vårt register över hyresvärdar i Helsingborg finns 10 fastighetsägare som tillsammans idag har 59 lediga lägenheter.

Vi kontrollerar regelbundet antalet lediga lägenheter hos Helsingborgs största hyresvärdar. Genom oss kan du ansöka om bostad hos Helsingsborgs 10 största fastighetsägare.

För många är det svårt att hitta bostad i Helsingborg. Det är här vi kommer in i bilden. Vi vet vilka hyresvärdar på orten du skall kontakta för att öka din chans för att bli erbjuden bostad.

Istället för att bara söka hyreslägenhet hos en hyresvärd så kan du mångdubbla din chans för lägenhetserbjudande genom att ta kontakt med Helsingborgs alla större hyresvärdar.

Vid vår senaste uppdatering fanns i vårt hyresvärdsregister 59 lediga lägenheter hos de 10 största hyresvärdarna:

Akelius Fastigheter
Akelius Fastigheter har just nu 14 lediga lägenheter i Helsingborg utlagda på sin hemsida. Akelius är den enda hyresvärden i Helsingborg som tillåter dig som bostadssökande att få förtur till lägenheter. Förtur till lägenhet får du genom att öppna ett sparkonto hos Akelius.


Helsingsborgshem
Ett fastighetsbestånd på 12.000 lägenheter gör Helsingsborgshem till den absolut största hyresvärden i Helsingborg. Just nu finns 15 lediga hyreslägenheter hos Helsingsborgshem. Registrera dig i Helsingsborgshem bostadskö redan idag för att börja samla köpoäng och öka dina chanser till att bli erbjuden bostad.


Biskopen Fastighet
Privat hyresvärd i Helsingborg med hyreslägenheter i följande stadsdelar: Miatorp, Slottshöjden och Fredriksdal. De flesta av bostadsfastigheterna ligger i Fredriksdal på Lägervägen 27-37. Som bostadssökande anmäler du ditt intresse för lägenhet direkt på Biskopen Fastigheters hemsida.


Bästa Bostaden
För dig som har bil och kan tänka dig att bo i utkanten av Helsingborg har fastighetsägaren Bästa Bostaden ett stort utbud av lägenheter i närliggande mindre orter till Helsingborg. Dessa lägenheter finns bland annat i Stidsvig, Hasslarp och Fleninge. Med bil når du centrala Helsingborg på en kvart.


Jefast AB
Fastighetsägaren Jefast har bostadsfastigheter och hyreslägenheter med centralt läge i Helsingborg. Flera av lägenheterna ligger på Drottninggatan med absolut bästa läge och högsta klass i citykärnan. För att ansöka om bostad hos Jefast skickar du in en elektronisk intresseanmälan för bostad.


Jison Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter på attraktiva adresser i Helsingborg, bland annat följande gator: Brommagatan, Karl X Gustavs gata, Kristianstadsgatan och Kullagatan. Jisons förvaltar även butiks- och kontorslokaler på Drottninggatan och Kullagatan.


Garnito
Garnito är ett fastighetsbolag som helt fokuserar på Helsingborg. Idag äger man 21 bostadsfastigheter med ett par hundra lägenheter. Vid vår senaste kontroll hade Garnito 3 lediga lägenheter i helsingborg.


Gustafsson Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med bostadsfastigheter i Malmö och Helsingborg. Lägenheterna finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Eventuella lediga lägenheter publiceras på Gustafsson Fastigheters hemsida.


Sjödin fastigheter
Sjödin fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med förvaltning av hyreslägenheter i Helsingborg. På Sjödins hemsida finns en detaljerad förteckning över bolagets alla fastigheter i Helsingborg. Bostadssökande kan lämna intresseanmälan för bostad direkt över nätet.


Teglet Fastigheter
Teglet Fastigheter har cirka 60 lägenheter i centrala Helsingborg och ytterligare ett par hundra lägenheter i Högaborgi utkanten av Helsingborg. Lediga lägenheter publiceras direkt på Teglets hemsida där du även kan skicka in en allmän bostadsansökan.