Lediga lägenheter Växjö

Just nu hittar du 5 hyresvärdar med 13 lediga lägenheter i Växjö.


Växjö domkyrka Söker du bostad i Växjö? Då har du kommit rätt! Via oss hittar du 5 hyresvärdar i Växjö med 13 lediga lägenheter.

Det är gratis att söka bostad via oss. Vår målsättning är enkel: Via oss skall du enkelt kunna komma i kontakt med Växjös alla största hyresvärdar.

Om du söker bostad i Växjö har du alltid en bra utgångspunkt i ditt sökande hos oss. Här hittar du överskådlig men ändå detaljerad information om varje hyresvärd och antalet lediga lägenheter hos dem.


BoPlats Växjö
Utgör samlingspunkt för flera av de större hyresvärdarna i Växjö, bland annat de kommunala hyresbolagen. BoPlats Växjö är en bostadskö för alla som vill söka bostad i Växjö och där lediga lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.


Haglinds Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter i centrala Växjö. Fastigheterna ligger i närhet av Växjö Resecentrum och därmed inom stadskärnan. Lediga lägenheter publiceras på Haglinds hemsida.


Petri Hjalmar
Hyresvärd med fokus uteslutande på Växjö. Petri Hjalmar förvaltar en mix av kontor- och butikslokaler såväl som bostäder. I Växjö har bolaget 6 bostadsfastigheter som ligger med centrala lägen. Du skickar din lägenhetsansökan direkt via deras hemsida.


Hyresbostäder i Växjö
Hyresbostäder i Växjö ägs av Växjö kommun och förvaltar cirka 4 500 hyreslägenheter i staden. Fastigheterna återfinns såväl i Växjö centrum och kring Linnéuniversitetet. Vid vår senaste kontroll hade denna fastighetsägare 4 lediga lägenheter i Växjö.


Vidingehem
Vidingehem är ett allmännyttigt bostadsföretag med över 2 000 lägenheter i det egna beståndet i Växjö kommun. Bolaget saknar bostäder i staden Växjö men har flera bostäder i närliggande städer som Öjaby, Hovshaga, Sandsbro och Högstorp. För dig med tillgång till bil kan det vara smart att söka bostad hos Vidingehem.


Växjöhem
Största hyresvärden i Växjö kommun med 6 000 lägenheter. Utöver vanliga hyreslägenheter har bolaget även studentbostäder i Teleborg i närheten av Linnéuniversitetet. Vid vår senaste uppdatering hade Växjöhem 9 lediga lägenheter i Växjö.