Lediga lägenheter Örebro

Just nu hittar du 12 hyresvärdar med 42 lediga lägenheter i Örebro.

Beräknad väntetid för förstahandskontrakt: inom 1 månad


Örebro slott Via oss hittar du just nu 42 lediga lägenheter i Öbrebro. Vi listar Örebros största hyresvärdar och berättar för dig som bostadssökande vilka av dessa som just nu har lediga bostäder.

Vi har tagit fram kontaktuppgifter till Örebros 12 största hyresvärdar och kontrollerar regelbundet om dessa hyresvärdar söker nya hyresgäster. Genom oss når du enkelt fram till hyresvärdar som äger över
90 % av alla hyresrätter i Örebro.

Örebro är en ganska unik stad i Sverige. Medan de flesta andra städer har ett stort utbud av bostadsrätter så finns det i Öbebro fortfarande ett omfattande bestånd av hyreslägenheter.

Därtill finns det många privata hyresvärdar i Örebro med lägenhetsbestånd om mellan 500 - 1000 bostäder och som kontinuerligt söker nya hyresgäster.

Om du söker bostad Örebro kan du använda listan nedan för att komma i kontakt med fastighetsägare som söker hyresgäster. Ansöker du om bostad hos alla dessa hyresvärdar beräknar vi din genomsnittliga väntetid för förstahandskontrakt till mindre än 1 månad.


Örebrobostäder
Med 22 500 lägenheter i Örebro är Örebrobostäder stadens utan tvekan största hyresvärd. Vid vår senaste kontroll hade denna hyresvärd hela 30 lediga lägenheter i Örebro. Bostäder fördelas till sökande utefter hur länge de stått som bostadssökande hos Örebrobostäder.


Asplunds Fastigheter
Med centrala lägen i Örebro förvaltar Asplunds Fastigheter 700 bostadslägenheter. Du anmäler intresse för lediga lägenheter direkt på Asplunds hemsida. Bolaget saknar kösystem utan väljer istället själva fritt vem bland de sökande som skall erbjudas bostad.


Behrn Fastigheter
Behrn Fastigheter är ett av få bostadsbolag i Sverige med över 100 års erfarenhet från fastighetsförvaltning. När bolaget söker nya lägenheter läggs dessa upp på Behrns hemsida där du kan skicka in en bostadsansökan.


Egeryds Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus uteslutande på Örebro. Idag förvaltar bolaget 900 hyreslägenheter. Vid den senaste kontrollen hade Egeryds 3 lediga bostäder i Örebro för uthyrning. Du skickar in din bostadsansökan direkt via hemsidan.


Esswege
Esswege är en medelstor hyresvärd som förvaltar 1 000 hyreslägenheter och därtill även kontors- och butikslokaler i Örebro. Du som söker bostad kan lämna en elektronisk intresseanmälan där du fyller i vilken lägenhetsstorlek du söker.


FinFast
FinFast förvaltar 500 lägenheter i Örebro i bostadsområden med närhet till grönområden och låg biltrafik. Är du intresserad av lägenheter skickar du en elektronisk lägenhetsansökan till FinFast. Din ansökan är giltig under 3 månader.


Husherren
Husherren förvaltar hyreslägenheter i centrala och östra Örbro, totalt har denna hyresvärd cirka 500 lägenheter fördelat på 26 bostadsfastigheter. Söker du bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till Husherren där du kan ange vilken storlek och i vilket område du söker lägenhet.


John Ekströms Bygg
Privat fastighetsägare med ett stort utbud av lägenheter i Örebro. Fastighetsbeståndet omfattar idag 1 200 hyreslägenheter. Bolaget söker regelbundet nya hyresgäster och du kan ha chans att bli kontaktad av företaget för erbjudande om lägenhetsvisning om du skickar en intresseanmälan för bostad till dem.


Melins Fastighetsförvalning
Melins Fastighetsförvalning är en privat hyresvärd som lägger stort fokus på bostadsfastigheter i Örebro. Beståndet överstiger 1 000 hyresrätter utspritt över flera stadsdelar i Örebro. På deras hemsida kan du anmäla intresse för såväl lägenhet som garage/p-plats.


Ragnarsson Fastigheter
Hyresvärd med makalöst vackra bostadsfastigheter i centrala Örebro, därtill har man ett stort utbud av vanliga hyreslägenheter i östra, västra och norra Örebro. Söker du bostad är du välkommen att skicka en elektronisk intresseanmälan direkt till Ragnarsson Fastigheter.


Sjöborgs Fastigheter
Sjöborgs Fastigheter är en privat hyresvärd som vid vår senaste uppdatering hade 1 ledig lägenhet i Örebro. Utbudet varierar från vecka till vecka och vill du ha senaste uppgifterna kan du ringa till bolaget. Sjöborgs är en medelstor hyresvärd med strax under 500 hyresrätter i det egna beståndet.


Västerstaden
Västerstaden är en av de största privata fastighetsägarna i Örebro med ett omfattande utbud av lägenheter. Vid vår senaste kontroll sökte denna hyresvärd 8 nya hyresgäster till lägenheter som kommer lediggöras de kommande 2 månaderna.