Lediga lägenheter Gävle

Just nu hittar du 8 hyresvärdar med 70 lediga lägenheter i Gävle.


Bocken i Gävle I vårt register hittar du just nu de 8 största hyresvärdarna i Gävle.
      Vid vår senaste kontroll hade dessa hyresvärdar 70 lediga lägenheter i Gävle.
      Vår målsättning är att du som söker bostad alltid skall kunna hitta en hyresrätt med hjälp av vårt hyresvärdsregister.
      Genom att ansöka om bostad hos samtliga hyresvärdar i vårt register ökar du dramatiskt din chans för att bli erbjuden en egen lägenhet.
   Hos samtliga hyresvärdar nedan kan du skicka in en generell intresseanmälan för bostad eller ansöka direkt om lediga lägenheter.

Boetten
Fastighetsbolag med lägenheter på flera adresser i centrala Gävle. Du som är intresserad av bostad kan lämna en elektronisk lägenhetsansökan där du kan uppge önskemål om lägenhetsstorlek, adress och maxhyra.


Enabygden förvaltning
Privat fastighetsägare i Gävle som fokuserar på lägenheter i trygga områden med tillgång till grönområden och närhet till centrum. Söker bostad hos Enabygden gör du enklast genom att ringa till bolaget eller genom att skicka in en intresseanmälan för lägenhet.


Gävlegårdarna
Största hyresvärden i Gävle med över 15 000 hyreslägenheter och 30 000 hyresgäster. Gävlegårdarna bör alltid vara utgångspunkten för dig som söker bostad i Gävle. Vid vår senaste uppdatering hade Gävlegårdarna 49 lediga lägenheter.


Fastor
Privatägd hyresvärd i Gävle som genomgående har fått bra omdömen av sina nuvarande hyresvärdar. Vid vår senaste kontroll hade denna hyresvärd 3 lediga lägenheter i Gävle: 1 trea, 1 fyra och 1 sexrummare. Du kan även registrera en allmän intresseanmälan för bostad.


Gästrike Fastigheter
Liten hyresvärd i Gävle som vid vår senaste uppdatering hade 3 lediga lägenheter. Alla lägenheter som saknar hyresgäster publiceras på Gästrikes hemsida med omfattande information och bilder. Om du vill gå på lägenhetsvisning skickar du in en intresseanmälan.


Margaretha Stålquist Fastigheter
Familjeägt fastighetsföretag med bas i Gävle. Totalt i beståndet har denna hyresvärd 65 hyreslägenheter. Lediga objekt presenteras på hemsidan och om du vill göra en bostadsansökan skickar du in intresseanmälan på lägenheten.


Norrvidden
Norrvidden är en av norra Sveriges största fastighetsägare med ett stort bestånd av bostadsfastigheter i Gävle. I fastighetsförteckningen finns både bostäder, kontor och butikslokaler. Intresseanmälan för lediga bostadslägenheter kan lämnas direkt online.


Senäte
Privat hyresvärd i Gävle med ett litet lägenhetsbestånd om 150 hyresrätter. När bolaget söker nya hyresgäster lägger man ut sökbara lägenheter direkt på sin hemsida. Varje år tar man in ett dussintal nya hyresgäster.