Lediga lägenheter Halmstad

Just nu hittar du 7 hyresvärdar med 25 lediga lägenheter i Halmstad.


Halmstad Slott I vårt hyresvärdsregister hittar du 7 fastighetsägare i Halmstad som just nu har 25 lediga lägenheter. Vårt mål är att du som bostadssökande alltid skall kunna hitta bostad i Halmstad via oss.

Vi har tagit fram en heltäckande lista på de största hyresvärdarna i Halmstad och kontrollerar regelbundet antalet lediga lägenheter hos varje hyresvärd.

Att söka bostad i Halmstad är inte alltid lätt. Bostadsbristen är stor och till varje lägenhet kan det finnas hundratals sökande. Det är säkraste sättet att bli erbjuden lägenhetsvisning är att ta kontakt med så många hyresvärdar som möjligt.

Ju fler fastighetsägare som du anmäler ditt intresse för bostad hos, desto större är chansen att någon av dem erbjuder dig kontrakt. Det är därför vi har tagit fram en lista på 8 hyresvärdar med ett stort utbud av lediga lägenheter.

Istället för att - som de flesta - endast söka lägenhet hos en hyresvärd kan du via oss ansöka om bostad hos 8 hyresvärdar och flerdubbla din chans för att få en egen lägenhet.

Du kan ansöka om bostad direkt via någon av följande hyresvärdar i Halmstad:

Halmstads Fastigheter (HFAB)
Med 10 000 hyreslägenheter är HFAB Halmstads största hyresvärd. HFAB ägs av Halmstad kommun, är ett allmännyttigt fastighetsbolag och bör utgöra en utgångspunkt för alla som söker bostad i Halmstad. Just nu finns 18 lediga lägenheter hos HFAB.


Capella Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Halmstad i storlekar från 1 rum och kök upp till 3 rum och kök. Man tar varje år in ett begränsat antal nya hyresgäster och för att ansöka om bostad behöver du skicka in en intresseanmälan om lägenhet via deras hemsida.


City Fastigheter
Hyresvärden City Fastigheter fokuserar på förvaltning av lägenheter i centrala Halmstad. Du måste skicka en elektronisk intresseanmälan för att bli erbjuden bostad. City Fastigheter förmedlar endast ett litet antal hyreslägenheter varje år, men om du blir erbjuden bostad så är det med bästa läge i centrala Halmstad.


Fastighetsstaden
Medelstor hyresvärd med 300 hyreslägenheter i områden nära Halmstads stadskärna. Du kan ansöka om lediga lägenheter direkt på deras hemsida eller skicka en allmän intresseanmälan för bostad.


Frilsö
Frilsö äger den enorma bostadsfastigheten på Järnvägsgatan 6 i Halmstad. Fastigheten rymmer totalt 88 lägenheter och är en av de största bostadsfastigheterna i Halmstad. Fastigheten har en jämn fördelning mellan lägenheter om 2-3 rum och kök.


JANA Fastigheter
Privat hyresvärd i Halmstad med ett stort utbud av fastigheter i stadskärnan. Denna hyresvärd har några av Halmstads allra mest attraktiva och centralt belägna lägenheter. Du söker bostad direkt via deras hemsida.


Tage & Söner
Tage & Söner är en familjeägd hyresvärd med ett mindre antal hyreslägenheter i Halmstad. Eventuellt lediga lägenheter publiceras direkt på deras hemsida och som bostadssökande kan du även skicka en allmän intresseanmälan för hyresrätter på orten.