Lediga lägenheter Södertälje

Just nu hittar du 5 hyresvärdar med 24 lediga lägenheter i Södertälje.


Scania SödertäljeSödertälje är en av de större orter i Sverige där det fortfarande är enkelt att få en egen lägenhet. I vårt register finns 5 hyresvärdar med totalt 24 lediga lägenheter i Södertälje.

Vårt mål är att underlätta för dig som söker bostad i Södertälje. Via oss skall du alltid kunna komma i kontakt med en hyresvärd i Södertälje som har lediga bostäder.

Vi har sammanställt en lista med Södertäljes fem största fastighetsägare och kontrollerar regelbundet antalet sökbara lägenheter hos dessa hyresvärdar.

Du som letar efter bostad i Södertälje kan ta kontakt med någon eller alla av följande hyresvärdar:


Akelius Fastigheter
I Södertälje har Akelius Fastigheter 1189 lägenheter vilket gör Akelius till den kanske största privata hyresvärden i Södertälje. Vid vår senaste kontroll hade Akelius 9 lediga lägenheter i Södertälje. Ett tips till dig som söker bostad är att öppna ett litet sparkonto hos Akelius, då får du automatiskt förtur till Akelius lediga lägenheter i Södertälje.


Bovisal
Medelstor privat hyresvärd i Norrköping med lägenheter på Erikshällsgatan och S:ta Ragnhildsgatan. Om du söker bostad i Norrköping kan du skicka en bostadsansökan direkt till Bovisal och invänta eventuellt erbjudande på lägenhetsvisning.


Lundbergs
Lundbergs är en av Södertäljes största privata hyresvärd med ett stort utbud av bostadsfastigheter. Vid vår senaste uppdatering registrerade vi 1 ledig lägenhet i Södertälje hos Lundbergs. Som bostadssökande kan du även skicka en generell intresseanmälan för bostad i Södertälje till Lundbergs.


Rygrans Fastigheter
Privat hyresvärd med ett större utbud av hyreslägenheter i 10 bostadsområden av Södertälje. Många av bostadsfastigheterna ligger i anslutning till grönområden och är lämpliga för barnfamiljer eller hyresgäster som i övrigt uppskattar närhet till gångområden. Intresseanmälan för bostad lämnas direkt på hemsidan.


Telge Bostäder
Telge Bostäder ägs av Södertäljes kommun och är den absolut största hyresvärden i Södertälje. I bolagets fastighetsbestånd finns 10 000 bostäder. Vid vår senaste kontroll hade Telge Bostäder hela 12 lediga lägenheter i Södertälje.