Lediga lägenheter Uppsala

Just nu hittar du 7 hyresvärdar med 15 lediga lägenheter i Uppsala.


Uppsala Domkyrka Vi vill hjälpa dig som söker bostad i Uppsala att hitta en egen lägenhet. Vi har tagit fram kontaktinformation till Uppsalas största hyresvärdar som tillsammans just nu har 15 lediga lägenheter.

Många som söker hyreslägenheter i Uppsala måste idag vänta flera år på erbjudande om förstahandskontrakt. Vår målsättning är att underlätta för dig i kontakten med hyresvärdar i Uppsala och därigenom korta din väntetid.

Ju fler hyresrätter du söker desto större är i regel chansen du erbjuds lägenhet. Vi listar alla hyresvärdar i Uppsala som regelbundet söker nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Du kan använda dig av oss oavsett om du söker vanliga lägenheter eller studentbostäder då flera av hyresvärdarna nedan har både hyreslägenheter och studentlägenheter i sitt bestånd.


Uppsalahem
Hos Uppsalahem hittar du som söker bostad just nu 7 lediga lägenheter och 2 lediga studentbostäder. Uppsalahem ägs av Uppsala stad och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Uppsalahem äger 15 500 lägenheter och är Uppsalas största hyresvärd.

Diligentia
Diligentia är ett av Sveriges största fastighetsbolag med närvaro i flera stora svenska städer. I Uppsala förvaltar bolaget 6 större bostadsfastigheter, där varje fastighet innehåller ett stort antal hyreslägenheter.


Graflunds
Fastighetsbolaget Graflunds grundades 1950 och är idag med 14 000 lägenheter en av Sveriges största privata hyresvärdar. Graflunds har ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelen Valsätra som ligger i södra Uppsala. Du anmäler ditt intresse för bostad direkt på Graflunds hemsida.


Heimstaden
Heimstaden är en privat hyresvärd som vid vår senaste uppdatering hade 2 lediga lägenheter i Uppsala. Du lämnar din bostadsansökan på deras hemsida. Heimstaden prioriterar sökande som ansökt om bostad längst när man väljer nya hyresgäster.


Rikshem
I Uppsala finns några av landets största privata fastighetsägare, så även Rikshem. Denna hyresvärd har totalt 20 000 lägenheter i det egna beståndet. Just nu söker Rikshem hyresgäster till 3 lediga lägenheter i Uppsala.


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter förvaltar lägenheter med storlek om 1 till 6 rum och kök i Uppsala. De flesta av Stenas hyreslägenheter ligger i bostadsområdet Kvarngärdet. Lediga lägenheter publiceras och ansöks via Stenas hemsida.


Uppsala Kommun Fastighet
Denna fastighetsägare förvaltar 339 bostäder i Uppsala och ägs av kommunen. Väntetiden för lägenhet hos denna hyresvärd är i regel lång så om du vill bo i någon av deras lägenheter behöver du anmäla ditt intresse för bostad i god tid.