Akelius Fastigheter

Hyresvärd som erbjuder förtur till 7 000 lägenheter i Stockholmsområdet.

Akelius är den enda större fastighetsägaren i Stockholmsområdet som erbjuder möjlighet till förtur till sina lediga lägenheter. Akelius finns på följande orter och stadsdelar i närheten av Stockholm: Brandbergen, Järna, Täby, Tyresö och Västerhaninge. Totalt har Akelius 7 000 lägenheter i Stockholmsområdet vilket gör dem till en av de största privata hyresvärdarna.

I Stockholm kan kötiden för bostad hos många andra hyresvärdar uppgå till flera år. Akelius erbjuder tillskillnad från alla andra hyresvärdar en unik möjlighet för dig som söker bostad att gå före i bostadskön. Alla bostadssökande som öppnar ett sparkonto hos Akelius (från 100 kr och uppåt) får automatiskt förtur till Akelius alla lediga lägenheter i Stockholmsregionen.

Om du är sparkund hos Akelius innebär detta att din ansökan om bostad behandlas före alla andras som inte är sparkunder. Om du så bara har varit sparkund i en vecka kommer du automatiskt att ha förtur till lägenheter framför någon som sökt bostad i flera år men som inte är sparkund.

Vid vår senaste kontroll hade Akelius 22 lediga lägenheter i Storstockholmsområdet. På deras hemsida kan du själv kontrollera utbudet av lediga lägenheter och skicka in din ansökan för de lägenheter som du vill bo i.


Hemsida: www.akelius.se

Akelius Spar (förtur till lediga lägenheter): www.akelius.se/sparTillbaka till lediga lägenheter Stockholm.